Sporta ziņas

18. un 19. jūnijā Bauskā norisinājās Latvijas pašvaldību sporta veterānu – senioru savienības 59. sporta spēles, kurā šogad 6 disciplīnās dalību ņēma arī Dobeles novada sieviešu veterānu komanda. Dobeles novada sporta delegācija sevi pārstāvēja tādās disciplīnās kā galda teniss, šahs, orientēšanās sacensības, riteņbraukšana, novuss un basketbols.

Bauska laipni uzņēma visus sportistus un viņu atbalstītājus. Kā jau ierasts, sporta svētki sākās ar spēļu dalībnieku parādi. Šoreiz parādi bija iespēja vērot no Bauskas pašvaldības ēkas līdz pat Bauskas stadionam, kur notiks svinīgā 59. sporta spēļu finālsacensību atklāšana. Bauskas stadionā spēļu atklāšanā dalībniekus priecēja Tautas deju kolektīva “Jandāls” (vadītāja T. Ļisovcova) priekšnesumi. Organizētajā parādē katrai pašvaldībai bija iespēja radoši sevi prezentēt, par ko vēlāk visspilgtākie dalībnieki tika apbalvoti.

Kopskaitā piedalījās 47 novadu komandas no visas Latvijas. Dobeles veterāni ierindojās godpilnajā 16. vietā, aiz sevis atstājot tādu novadu komandas kā Aizkraukles, Saldus, Talsu un citus. Savukārt pirmo trijnieku secīgi ieņēma Rīgas, Daugavpils un Jelgavas novadi.

Komandu sporta spēlēs pavadīja Dobeles domes priekšsēdētājs Ivars Gorskis un Dobeles novada pašvaldības Sporta pārvaldes vadītāja Linda Karloviča.

 

Sagatavoja: Sabiedrisko attiecību nodaļa

Foto: Linda Karloviča