Uzņēmējdarbības ziņas
biznesa klubs dobele

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Zemgales reģiona nodaļa sadarbībā ar Dobeles novadu un AAS “BALTA” aicina uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Zemgales biznesa kluba pasākumā, kas notiks 15. jūnijā no plkst. 11:00 līdz 18:30 Dobelē.

Valsts labklājības vairošanai un ekonomikas attīstībai cilvēkresursi ir viens no nozīmīgākajiem resursiem Latvijā, diemžēl pēdējos gados ir vērojams šī resursa trūkums. LTRK Zemgales reģiona nodaļas organizētajā biznesa kluba pasākumā “Cilvēkresursi – svarīgs uzņēmuma kapitālieguldījums” dalībnieki runās par darbinieku labbūtību, drošību un diskutēs par citiem ar cilvēkresursu attīstību saistītiem jautājumiem.

LTRK Zemgales biznesa kluba pasākumā dalībniekus uzrunās LTRK Zemgales reģiona padomes priekšsēdētājs Imants Kanaška, un Dobeles novada domes priekšsēdētājs Ivars Gorskis. Par darbinieku labbūtību stāstīs AAS “BALTA” Rietumlatvijas reģiona pārdošanas vadītājs Jānis Kaudze un AS “’Dobeles dzirnavnieks” personāla vadītāja Dace Rozenlauka, savukārt ar darba drošības aktualitātēm iepazīstinās  SIA “Sunstar Group” pārstāvis Mārtiņš Vanags. Par Eiropas biznesa atbalsta tīklu stāstīs LTRK ES projektu daļas vadītāja Līga Sičeva, bet ar uzņēmējdarbības vides aktualitātēm iepazīstinās LTRK valdes loceklis Jānis Lielpēteris. Pasākumā piedalīsies arī SIA “ERTE Grupa” valdes priekšsēdētājs Atis Punkstiņš un finanšu direktors Alvis Šepte. Zemgales biznesa kluba pasākuma dalībniekiem būs iespēja apmeklēt Dobeles pili un uzņēmumu SIA “ERTE Grupa”.

Dobeles novada domes priekšsēdētājs Ivars Gorskis: “Man ir patiess prieks, ka LTRK izrādīja interesi un gatavību dalīties ar profesionālu redzējumu, piesaistot dažādu nozaru profesionāļus, kas Dobeles novadu uzņēmumu pārstāvjiem būs labs piemērs savas uzņēmējdarbības attīstīšanā.”

LTRK Zemgales biznesa kluba pasākums norisināsies Dobeles pilī un tā noslēgumā plānota renovētās Dobeles Livonijas pils ordeņa kapelas apskates ekskursija.

e-pasts: jelgava@ltrk.lv,

tel.: +371 28646086 (Baiba).